Besøg i værksted og galleri

Efter aftale laver jeg arrangementer for grupper på op til 10 personer.

Et sådan arrangement varer ca. 1 time, hvor jeg serverer vin/vand med lidt snacks, mens jeg fortæller om mit arbejde og mine materialer, samtidig med at jeg viser, hvordan man støber bronze skulpturer og modellerer krukker på fx. 3 eller 2 ben. 

Et sådan arrangement skal aftales mindst en uge, før det finder sted.

 

REJSEN HEN MOD FUGLEKVINDEN

Med brug af PowerPoint holder jeg foredrag af ca. 1 times varighed.
Foredraget holdes på dansk eller engelsk.

Ud fra billeder af bl.a. mine færdige værker fortæller jeg om rejsen hen mod Fuglekvinden, som står for den stærke kvinde, hende med vinger, næb or klør. Og jeg fortæller om selve arbejdsprocessen og de materialer jeg arbejder i: bronze, ler og tand.
I den forbindelse kommer jeg ind på narhval, enhjørning, hvalros og mammut og deres historiske sammenhæng, og jeg fortæller om forvirringen og myterne omkring narhvalens tand og enhjørningehorn.

FUGLEKVINDEN

Fuglekvinden er symbol på kvinden, som tør brede sine vinger ud og prøve om de kan bære, selv om hun risikerer at falde ned og brække vingerne og slå sig. Hun findes i mange udgaver og flere stadier: Der er kvinden med drømmene, hende med de begyndende vinger og hende med vingerne holdt tæt ind til kroppen, lige inden de bredes ud. Endelig er der Fuglekvinden med næb og udbredte vinger, hende som tør.
Forvandlingen fra kvinde til Fuglekvinde er en udvikling, som langsomt og usynligt kan tage form.

Jeg har bl.a. holdt foredrag i forbindelse med de fleste af mine udlandsophold.